Nieuws -

Nieuws

Nieuws

Wesley Volken nieuwe trainer tweede elftal

6 februari 18:00  Wesley Volken wordt de nieuwe trainer van Olympia’28 heren 2. Met ingang van komend seizoen 2023-2024 neemt hij het stokje over van Stefan Post. Afgelopen zaterdag werd de nieuwe aanstelling bekrachtigd in het sponsorhome. Daarmee schuift de huidige trainer van JO19-1 door naar zijn eerste trainersfunctie bij de senioren.meer »


Voorbeschouwing Avereest thuis a.s. zaterdag

1 februari 16:30  Zaterdag staat de dertiende competitieronde op het programma en het is dan de eerste wedstrijd van de tweede seizoenshelft. Te gast op ons sportpark “‘t Hoenbroeck” is hekkensluiter vv Avereest. Het is de return van 24 september 2022 toen Olympia’28 in Balkbrug de competitie ouverture met 0-4 wist te winnen middels doelpunten van Brian Snijder, Koen Holthof, Jos Holtland en Ruben Willems. Voor Avereest was dit tevens de hoogste nederlaag tot nu toe. meer »


Aanbod trainersopleidingen KNVB

28 januari 12:00  Bij Olympia’28 hechten wij veel waarde aan de inzet van onze vrijwillige trainers. Als jeugdtrainer draag je enorm bij aan een voetbalomgeving die kinderen als fijn ervaren en waarin zij, met veel plezier, beter kunnen leren voetballen. Wij vinden het als club dan ook belangrijk onze trainers te stimuleren zich te ontwikkelen als trainer/coach.meer »


Clubapp beschikbaar, nu te downloaden

26 januari 18:15  Vanaf heden is de Olympia’28-clubapp beschikbaar. Deze toont overzichtelijk nieuws, programma, uitslagen, agenda, fotoalbum en links naar website en webshop. Ook kunt u één of meerdere ‘favoriete’ teams selecteren en daar alle informatie snel over inzien (stand, programma, etc … ). meer »


Vacature Hoofd Opleiding voor Jeugdafdeling (HJO)

25 januari 16:15  Olympia’28 is op zoek naar een Hoofd Opleiding voor de Jeugdafdeling (HJO). Via onderstaande link kunt u de volledige vacature downloaden en inzien. Bij interesse of vragen kunt u zich richten tot bestuurslid voetbalbalzaken Maas van der Molen.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!