Nieuws -

Nieuws

Nieuws

Heren 1 en 2 toch nog afgelast

2 december 10:30  Vanochtend is er alsnog een streep gegaan door de uitwedstrijden van onze selecties. Ons eerste elftal moest aantreden bij vv Steenwijk en ons tweede elftal bij Drenthina (Emmen). Maar selecties en supporters hoeven deze reizen dus niet meer te maken. meer »


Van der Klogt Bouw nieuwe bronssponsor

1 december 12:15  Van der Klogt Bouw heeft zich als bronssponsor aan onze vereniging verbonden. Broers Robert en Erik van der Klogt kwamen namens het Hasselter bouwbedrijf voor het tekenmoment. Beiden hebben kinderen die voetballen bij Olympia’28 en mede daarom leek het de heren leuk de vereniging zo nader te ondersteunen.meer »


Wedstrijdverslag Heren 2 – SC Genemuiden 3

29 november 18:30  (geschreven door één van de spelers van Heren 2, bij toerbeurt iemand anders) Daar was hij dan. Zaterdag 25 november stond derby nummer 3 op het programma voor de Heren 2. Na een gelijkspel tegen de Sluzigers en winst tegen de voorstad van Staphorst, mochten de talenten van Volken aantreden tegen de buren uit Genemuiden. meer »


Vandaag geen training i.v.m. sneeuwval

29 november 16:30  Door de sneeuwval kan er helaas ook niet op kunstgras worden getraind. Dit betekent dus dat er deze woensdag NIET getraind kan worden!meer »


Voorbeschouwing Steenwijk uit a.s. zaterdag

29 november 13:15  Komende zaterdag 2 december staat de negende competitieronde op het programma met de uitwedstrijd in Steenwijk tegen de vv Steenwijk. Voor Olympia’28 een onbekende tegenstander. De voetbalclub bestaat als zondagclub al sinds 1921 onder deze naam, maar maakte in het seizoen 2021-2022 de overstap naar het zaterdagvoetbal. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!