Nieuws -

Nieuws

Nieuws

Voorlopige jeugdindeling seizoen 2023-2024

9 juni 16:30  De nieuwe jeugdindeling voor aankomend seizoen is weer gemaakt. Hieronder kunt u deze downloaden. Op deze website kunt u onder kopje 'Indeling 2023-2024' onder JEUGD alle informatie m.b.t. de totstandkoming van deze indeling lezen. In deze informatie kunt u dan ook antwoord op eventuele vragen vinden.meer »


Kantine zaterdag vanaf 15:30 open

9 juni 12:00  Zaterdag is de kantine vanaf 15:30 open. Dus met het tropische weer kunt u dan ook gerust neerstrijken op het terras van Olympia'28!meer »


Namens het bestuur: teleurstelling, dank en trots

7 juni 17:00  Afgelopen zaterdag was een prachtige dag op sportpark ’t Hoenbroeck. Al het moois wat voetbal qua sport, sfeer en emotie te bieden heeft, kwam deze dag voorbij op het seniorentoernooi en tijdens de nacompetitie. Helaas bleek teleurstelling hier ook onderdeel van. Want door de degradatie na de verloren nacompetitiewedstrijd tegen WZC Wapenveld, kwam ook deze emotie om de hoek kijken. Helaas viel hierbij ook een mooi afscheid van enkele clubmensen in duigen.meer »


Holland Verzekerd Toernooi fantastisch verlopen

5 juni 18:45  Afgelopen zaterdag vond de tweede editie van het Holland Verzekerd Toernooi plaats in Hasselt. Op een zonovergoten sportpark ’t Hoenbroeck was het een drukte van jewelste met 22 voetbalteams en veel bezoekers. De organisatie kijkt terug op ‘een geweldige dag’, waarin sportieve strijd en gezelligheid hand in hand gingen.meer »


Olympia’28 degradeert naar 4e klasse

4 juni 15:15  Afgelopen zaterdag is Olympia’28 op eigen veld kansloos onderuit gegaan in de eerste nacompetitiewedstrijd. WZC Wapenveld stond na 20 minuten al met 0-4 voor na een onthutsend zwakke start van Olympia’28-zijde. De einduitslag van 2-5 betekent degradatie naar de 4e klasse.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!