Facebook Toestaan Niet toestaan

Olympia'28 pakt punt in Nijeveen

21 april 2024 13:30

Olympia'28 heeft zaterdag met 2-2 gelijkgespeeld in Nijeveen. Tegen de nummer 5 van de ranglijst kwam Olympia'28 in de eerste helft op 0-2 voorsprong, maar repareerde de thuisploeg de achterstand met doelpunten vlak voor de rust en het eindsignaal. Hiermee zijn de druiven wel wat zuur, maar blijft Olympia'28 onder v.d. Bosch en Slendebroek nog ongeslagen. Doordat Nagele en Ens wel wonnen, staat het onderin nu heel dichtbij elkaar.

Ruben Willems scoorde na 15 minuten de 0-1 op aangeven van Brian Snijder. Een kwartier later scoorde Snijder zelf de 0-2 met een stiftje over de keeper, na één-op-één te zijn gezet door Thijmen van den Berg. Vlak voor rust scoord SVN de 1-2 met een fraaie kopgoal, na vlak daarvoor al dreigend te zijn geweest en het houtwerk te hebben geraakt. Ruststand 1-2.

In de tweede helft was Olympia'28 wel dreigend, maar tot echt grote uitgespeelde kansen kwam de Hasselter ploeg niet. De wedstrijd was redelijk in evenwicht, maar Olympia'28 kon de voorsprong niet over de streep trekken. In de 89e minuut kwam de thuisploeg langszij.

Doordat Nagele en Ens beiden hun partij wonnen, is het erg spannend onderin. Olympia'28 staat 8e, maar plekken 8 t/m 11 staan binnen 1 punt van elkaar, waarbij plek 11 de play-offs in zal moeten.

De samenvatting van de wedstrijd is te zien op onze facebook, instagram en op onze youtubepagina. Rechtsboven op deze website-pagina vindt u de doorlink-knoppen naar deze kanalen. KLIK HIER voor samenvatting youtube.