Facebook Toestaan Niet toestaan

Olympia'28 wint ruim in Steenwijk

7 april 2024 11:30

Olympia'28 heeft zaterdag uitstekende zaken gedaan in de competitie. Uit bij hekkensluiter Steenwijker Boys werd verdiend met 0-4 gewonnen. Het is daarmee feitelijk de tweede overwinning op rij voor de Heren 1 en interim-trainers van den Bosch en Slendebroek, als we de 3 minuten in Sloten vorige week buiten beschouwing laten. Met dit resultaat wipt Olympia'28 over Ens heen naar plek 9.

In de eerste helft kwam Olympia'28 niet tot scoren ondanks diverse kansen. Met name Ruben Willems was een aantal keer dichtbij. Uiteindelijk opende Willems zijn rekening vlak na rust met twee treffers binnen 5 minuten. Eerst met een goedgeplaatst schot laag in de verre hoek, daarna met een kopbal uit een corner. Later scoorden Duncan Drost en Jeffrey van de Belt de 0-3 en 0-4 van dichtbij na voorwerk van Snijder op de rechterflank. Olympia'28 had zeker nog kansen om de score uit te breiden, maar ook Steenwijker Boys had kansen om tot scoren te komen. Mede dankzij keeper Dorland vielen er edoch geen tegentreffers. En zo werd de eindstand van de 17:00-wedstrijd in Steenwijk 0-4!

De samenvatting van de wedstrijd is te zien op onze facebook, instagram en op onze youtubepagina. Rechtsboven op deze website-pagina vindt u de doorlink-knoppen naar deze kanalen. KLIK HIER voor samenvatting youtube.