Facebook Toestaan Niet toestaan

Olympia'28 voor 3 minuten naar Sloten

27 maart 2024 12:30

Aanstaande zaterdag staat er een inhaalprogramma op de voetbalkalender. Voor Olympia'28 moet dan het restant van de gestaakte wedstrijd op 2 maart tegen Sleat uitgespeeld worden. In Sloten werd een speler van Sleat in de slotfase onwel en moest gereanimeerd worden. Er werd, gezien de omstandigheden, besloten om de wedstrijd te staken bij een 2-1 stand voor de thuisclub.

Volgens trainer Wilco Slendebroek gaat het, na informering bij de KNVB, totaal om nog slechts drie minuten. In die drie minuten mag Olympia'28 proberen om er nog een gelijkspel uit te slepen. Gezien de ranglijst belangrijk omdat deze wedstrijd nog niet in de huidige stand is opgenomen. Olympia’28 staat op plek 10, één plek onder Sleat met één punt en één wedstrijd minder. Onderaan is het spannend wat de nacompetitie betreft (plek 10 = handhaving), zie de stand hieronder. Nagele moet dit weekend twee keer spelen. Zaterdag ontvangt het Steenwijker Boys en maandag koploper MSC. Eén punt kan voor Olympia'28 dan ook belangrijk zijn!

Het wedstrijdverslag vermeldt: ‘Er wordt hervat met een inworp aan de niet kantinezijde bij de dug-out plusminus 5 meter richting de goal op de helft van Olympia’28’.

Dus het wordt zaterdag er drie minuten volle bak tegenaan! En wie weet kan de mooie overwinning op VHK een bijzonder vervolg krijgen. Voor diegene die drie minuten voetbal willen zien van ons eerste elftal in het prachtige Sloten, hierbij het adres het adres van sportpark 't Krudfjild: Spandjaarsdijk 22, 8556 AK Sloten. De reistijd zullen we er voor het gemak even niet bij vermelden.

Mannen in groen-wit: zet hem op zaterdag!