Facebook Toestaan Niet toestaan

Olympia'28 verliest uit in Nagele

17 maart 2024 13:45

Olympia'28 heeft zichzelf een slechte dienst bewezen. Uit bij de nummer laatst Nagele ging de ploeg met 3-1 onderuit. Olympia'28 blijft nog op de (net) veilige 10e plek staan, maar ziet Nagele tot 3 punten naderen. Nagele heeft hierbij 2 wedstrijden minder gespeeld én zelfs 3 als je de wedstrijd van Olympia'28 uit in Sleat (gestaakt in 90e minuut 2-1 achterstand) meerekent.

Al na 20 minuten in de polder stond Olympia'28 met 2-0 achter. In de tweede helft maakte Thijmen van den Berg, na een mooie pass van Kevin de Kleine, nog de aansluitingstreffer. Maar vlak voor het eindsignaal maakt de thuisploeg uit een corner met 3-1 een einde aan de Hasselter hoop.

De samenvatting van de wedstrijd is te zien op onze facebook, instagram en op onze youtubepagina. Rechtsboven op deze website-pagina vindt u de doorlink-knoppen naar deze kanalen. KLIK HIER voor samenvatting youtube.