NIEUWS

31-10-2018

Olympia'28 vr1 - ST: EMMS/SC Lutten vr1

 

Voor deze dag stond er een thuiswedstrijd op de planning. Deze zou 12:30 plaatsvinden op het kunstgras bij sportpark 't Hoenbroeck. De dames verzamelde 11:30 en gingen gezamenlijk naar de besprekingsruimte. Johan deed zijn woordje en hierna zochten we de kleedkamer op. 

 

Na de warming-up was het dan tijd om te knallen. En dit hebben de dames zeker gedaan

 

Om 12.30 gaf de scheids het startsignaal. Olympia trapte de bal af, Nandie gaf een lange bal naar voren en Tessa H wist hier uit te scoren. Na 1 minuut stond het al 1-0 voor olympia’ 28. In de 3de minuut van de wedstrijd scoort Tessa L de 2-0. Binnen een kwartier heeft Lutten 4 keer gescoord, dit bracht de stand op 2-4. De eerste helft was bijna gespeeld maar Danicia wist 1 minuut voor rust er nog 1 in te schieten. Dit bracht de stand op 3-4.

 

Na de rust kwamen de dames weer vol goeie moed het veld op. Vlak na rust kregen we een penalty mee, Tessa H nam deze. Door een goede redding van de keeper zat de bal er niet in. Dus de spanning bleef. 20 minuten na de rust wist Danicia te scoren en ja hoor het stond 4-4. Na een heftige strijd wist olympia de wedstrijd aftesluiten door een mooi afstandsschot op doel van Iris. Dit bracht de eindstand op 5-4!

 

We staan nu 3de in de competitie. Volgende week zaterdag 3 november voetballen we uit tegen Gramsbergen VR1 om 14:30.

NIEUWSARCHIEF

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: pagination

Filename: views/newsdetail.php

Line Number: 86