Facebook Toestaan Niet toestaan

Olympia'28 verslaat Hardenberg in blessuretijd

5 december 2022 0:00

Olympia'28 heeft zaterdag 3 december uitstekende zaken gedaan. In een op en neergaande wedstrijd trokken de Hasselters aan het langste eind. Goudhaantje aan Olympiaanse zijde was invaller Thijmen van den Berg. De spits scoorde tweemaal met het hoofd waaronder de winnende goal ver in blessuretijd.

Na de ongelukkige nederlaag in Hattem vorige week had Olympia'28 wat recht te zetten. En dat leek te lukken. De Hasselters kwamen goed voor de dag en speelden bij vlagen een prima eerste helft. De voorsprong van 1-0, via een kopgoal van aanvoerder Reuvekamp, was doen ook verdiend. Olympia'28 verzuimde echter de score uit te breiden. De aloude voetbalwetten kwam ook deze middag om de hoek kijken. Vlak voor rust sloeg Hardenberg'85 effectief tot tweemaal toe waardoor de ploegen met een 1-2 stand gingen rusten.

Na rust rechtte Olympia'28 weer aardig de rust. Het waren vooral Snijder en invaller Thijmen van den Berg die bedrijvig waren. Uiteindelijk was het laatstgenoemde dit met 2 kopgoals de achterstand omboog naar een 3-2 overwinning. En hiermee verlaat Olympia'28, voor zolang het duurt, weer de onderste 5 plekken. Volgende week is de laatste speelronde voor de winterstop. Dan wacht de groenwitten een uitwedstrijd tegen SC Lutten.2022-12-03_Olympia_H1-Hardenbergn_H1-25.JPG