NIEUWS

12-5-2018

Stefan Post nieuwe trainer 2e elftal Olympia’28

De Technische Commissie van Olympia’28 is erg verheugd dat zij in de persoon van Stefan Post een nieuwe trainer heeft gevonden voor het tweede elftal.

 

De 39-jarige inwoner van Zwartsluis is een oude bekende in Hasselt. Post was meerdere jaren als keeper actief in het shirt van Olympia’28. Nadat hij alle jeugdelftallen had doorlopen, sloot hij aan bij de eerste selectie, tot hij door een knieblessure als begin twintiger werd genoodzaakt te stoppen.

Toch besloot hij het een paar jaar later weer te proberen en via het vijfde en zesde elftal kwam hij terecht in Zwartsluis, waar hij na zijn huwelijk ging wonen. In Zwartsluis sloot hij aan bij de eerste selectie van DESZ, waar hij vier jaar onder de lat stond. Na nieuw blessureleed zette Post een punt achter zijn actieve carrière.

Trainer Jarrisch Keizer haalde hem vervolgens als keeperstrainer bij de selectie, waarna de twee ook samenwerkten bij Zuidwolde. Post haalde daar zijn diploma TC3. Afgelopen jaar was de oud-Olympiaan opnieuw actief bij DESZ als keeperstrainer.

“Ik ben heel erg blij dat Olympia mij deze kans biedt om mijn eerste stappen te maken als hoofdtrainer”, reageert Post. “Wat is er nou mooier dan om bij de club waar je zelf actief bent geweest als speler en waar je veel mensen kent, aan de slag te gaan als trainer. Ik heb er heel veel zin in.”

NIEUWSARCHIEF

ZOEKEN

FORMULIEREN

PROGRAMMA EN STANDEN

CLUBSHOP

[ADVERTENTIE]