NIEUWS

21-12-2017

Jarrisch Keizer langer bij Olympia’28

Jarrisch Keizer is ook komend seizoen trainer van Olympia’28. De Meppeler oefenmeester tekende woensdagavond voor één seizoen bij, met een optie tot nog een seizoen. “Ik heb het hier uitstekend naar mijn zin.”

De 39-jarige coach is bezig aan zijn eerste seizoen in Hasselt. Na elf wedstrijden bezet Olympia’28 momenteel de zevende plaats, op vier punten achterstand van nummer twee Oene. De laatste competitiewedstrijd van 2017 zorgde voor het nodige spektakel. Met 5-4 werd ZAC uit Zwolle verslagen.

Ook in de districtsbeker was de Hasselter equipe succesvol. Na de poulefase, waarin Olympia onder andere Swift’64 (de huidige koploper in de derde klasse) en tweedeklasser Unicum achter zich wist te houden, stuntten Keizer en co. door eersteklasser ASV Dronten en later Columbia (koploper in de tweede klasse) uit te schakelen.

Keizer is erg blij met de nieuwe overeenkomst. “Ik heb het uitstekend naar mijn zin bij Olympia’28”, reageert hij. “We hebben een leuke en enthousiaste spelersgroep waar naar mijn mening nog veel potentie in zit. Ik heb idee dat de club in beweging is en het is mooi om daar onderdeel van te zijn. Ik heb ooit gezegd dat Olympia een slapende reus is, die reus is door het enthousiasme van de hele vereniging nu wakker aan het worden.”

Ook Olympia’28 is zeer content dat de trainer langer aan de club verbonden blijft. “Wij hebben er alle vertrouwen in dat we met de huidige trainersstaf mooie stappen kunnen maken. We zijn heel blij dat we er met Jarrisch uit zijn gekomen en kijken uit naar de toekomst.” Met assistent-trainer Michel Zweverink en de rest van de technische staf rondom het eerste elftal wordt begin 2018 gesproken.

NIEUWSARCHIEF

ZOEKEN

FORMULIEREN

PROGRAMMA EN STANDEN

CLUBSHOP

[ADVERTENTIE]