NIEUWS

12-5-2018

Gezocht: Spelbegeleiders

Het is steeds moeilijker om spelbegeleiders te regelen via de vereniging voor de wedstrijden van de Jo8 en Jo9. Onze jeugdige scheidsrechters geven de voorkeur aan half en/of groot veld. De groep waar spelbegeleiders voor nodig zijn wordt daarnaast alsmaar groter, met meer teams bij de JO8 en JO9. Daarbij wordt het vanaf volgend seizoen ook ingevoerd bij de JO10 en JO11.

 

En daarom onze oproep:

Kijk jij vaak bij je (klein)dochter / zoon, of vind je het leuk om ze te zien voetballen en ben je ’s ochtends toch al vaak bij de voetbal te vinden? Als spelbegeleider ben je verantwoordelijk dat het spel goed verloopt, en dat kun je het beste zien vanaf de zijlijn. Je kunt dus heerlijk genieten van de voetbal en daarnaast houd jij de stand bij van de wedstrijd en grijp je in wanneer nodig. Het plezier van de jeugd staat voorop.

 

En denk niet van, ik zit niet op voetbal en/of ik heb er totaal geen verstand van. Een spelbegeleider hoeft niet per se op voetbal te zitten en de benodigde informatie leren wij jullie graag. Dus: ouders, broers, zussen, opa`s, oma’s en eigenlijk gewoon iedereen: Jullie kunnen deze taak uitstekend vervullen en onze vereniging geweldig helpen.

 

Wie belangstelling heeft kan zich aanmelden bij de scheidsrechtercommissie. Neem hiervoor contact op via scheidsrechtersolympia28@gmail.com, spreek ons aan bij de vereniging of vraag naar onze gegevens.

 

Alvast bedankt!

 

Elco Wursten

Andries Hamstra

Henriëtte van Milgen

Marjan van Assen

NIEUWSARCHIEF

ZOEKEN

FORMULIEREN

PROGRAMMA EN STANDEN

CLUBSHOP

[ADVERTENTIE]