NIEUWS

15-5-2018

Aanvaller Kevin Veger naar Olympia 28

Kevin Veger speelt komend seizoen bij Olympia’28. De 22-jarige vleugelaanvaller komt over van vv Kampen, waarvoor hij dit seizoen al 29 keer het net vond.

 

Veger speelde in de jeugd bij DOS Kampen. In 2012 verkaste hij naar buurman Go Ahead Kampen en twee jaar later verruilde hij die club om in het eerste elftal van vv Kampen te gaan voetballen. Bij de vierdeklasser speelde hij de afgelopen vier jaar.

Na een zware blessure in het afgelopen seizoen, is Veger dit jaar uitstekend op dreef met zijn club. Niet alleen heeft de aanvaller nog volop zicht op een plek in de nacompetitie, ook persoonlijk gaat het voor de wind. 29 keer scoorde hij al, waarmee hij de tweede plek inneemt op de topscorerslijst van de vierde klasse C.

Veger is blij met de overstap. “Mijn ambitie heeft me doen besluiten om een stap hogerop te zetten. Ik denk dat Olympia voor mij een realistische stap omhoog is. Een plek waar ik me verder kan ontwikkelen en een plek ook waar ik me thuis kan voelen. Ik heb veel familie in Hasselt en omstreken wonen dus helemaal onbekend is Olympia zeker niet voor me. Ik heb er heel veel zin in om hier na de zomer te gaan voetballen.”

 

NIEUWSARCHIEF

ZOEKEN

FORMULIEREN

PROGRAMMA EN STANDEN

CLUBSHOP

[ADVERTENTIE]