Voetbaltalent gezocht

JO_Flyer_15_oktober_SC_Heerenveen_digitaal_klein.j
Gepubliceerd op: 2014-10-15

sc Heerenveen zoekt voetbaltalent in regio Noordoostpolder


Programmaboekje voor zaterdag 20 september

Gepubliceerd op: 2014-09-18

Valse start voor E2

Gepubliceerd op: 2014-09-18

Zaterdag 13 september, de eerste competitiewedstrijd voor E2 in  afdeling Oost staat op het programma , de 7 overgebleven fitte selectiespelertjes waren op tijd op het sportpark. Gelukkig was in "goed" overleg de wedstrijd van E2 verplaatst van 10.00 uur naar 09.00 uur, waardoor E2 geen spelertjes van andere teams kon lenen. Na een lastige voorbereiding was dat geen overbodige luxe geweest, aangezien E2 door blessures ook al in de voorbereiding met regelmaat zonder wissels speelde en dat kun je aan de spelertjes wel merken in de 2e helft. 2 keepers geblesseerd Sem en Werner en ook Yordi heeft ivm liesklachten nog niks kunnen doen dit seizoen, daarom mochten Jurre, Stijn, Luca, Kaj, Michel, Achraf en Nathan het de hele wedstrijd opnemen tegen SV Zwolle E1. Vooraf een zware opgave en achteraf ook.


Bloedstollend

Gepubliceerd op: 2014-09-16

De wedstrijd was werkelijk bloedstollend. Adembenemend voor de vele toeschouwers, die getuige waren van een titanenstrijd. En het publiek groeide met de minuut. Net alsof iedereen het aanvoelde dat op het kunstgras de strijd van het jaar werd geleverd. Ouders schreeuwden hun kelen schor. Aanmoedingen werden er geroepen uit het publiek. De spanning was om te snijden. Zou E1 de wedstrijd winnen? 


Hatto Heim 3 – Olympia ’28 4

Gepubliceerd op: 2014-09-14

Beide ploegen probeerden verzorgd voetbal te spelen maar tot grote kansen leidde dit niet. De eerste grote kans was voor Olympia nadat Roy op rechts was weggestuurd door Elwin.


Goed vervolg Olympia 28

Gepubliceerd op: 2014-09-14

Olympia’28 heeft de overwinning op Hatto Heim een goed vervolg weten te geven. Op bezoek bij Bergentheim won de ploeg van trainer Melchior Schoenmakers met 2-3. Dat het in de slotfase nog spannend werd had de  ploeg, net als een week eerder, aan zich zelf te wijten.


Agenda

Programma

Berichten

Twitter

mamble
Copyright © 2013 Mamble | disclaimer en privacy policy.