NIEUWS

08-10-2017

Rinus, de online assistent-trainer

KNVB ASSIST, het kennisplatform voor bestuurders en scheidsrechters, is sinds vorige week uitgebreid met een nieuw platform speciaal voor trainers. Een belangrijk onderdeel binnen het platform is Rinus; de online-assistent trainer.  

Gratis toegang

Deze online tool biedt trainers gratis toegang tot honderden oefeningen, kant-en-klare trainingsschema’s en inspireert hen om jeugdvoetballers optimaal te laten genieten van wat zij het liefste doen: voetballen. Rinus beantwoordt aan de vraag van veel beginnende trainers die op zoek zijn naar toegankelijk trainingsvormen en biedt zowel losse oefeningen, volledige trainingen en programma’s van meerdere weken.

De oefeningen zijn gefilterd op leeftijd en gekoppeld aan verschillende doelstellingen. Afhankelijk van waar het accent van de training ligt, kan de trainer oefeningen samenstellen tot een training. Alle oefenstof wordt op visueel aantrekkelijke wijze (met twee- en driedimensionale visualisaties) aangeboden.

 Bereikbaarheid

 Rinus is bereikbaar via de desktop, tablet en smartphone. Vanaf eind september is Rinus ook als mobiele app te downloaden in de App Store en Google Play Store. Zo is de ideale trainingsvorm altijd binnen handbereik. Dankzij Rinus kunnen clubs voortaan zelf hun trainers, coördinatoren en andere vrijwilligers actief op weg helpen bij het opzetten van trainingen. Maar ook trainers en coördinatoren zelf kunnen rechtstreeks aan de slag met de kennis die er te vinden is. 

 Rinus is constant in ontwikkeling. Het platform wordt daarom in de komende periode aangevuld met nieuwe oefenvormen en meer specifieke kennis. Zo gaat elke trainer met voldoende uitrusting het trainingsveld op.

 Download de App

 https://itunes.apple.com/nl/app/Rinus/id1287016878

https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.knvb.trainers

 Meer informatie

 Meer informatie is te vinden op de website https://www.knvb.nl/assist-trainers

NIEUWSARCHIEF

ZOEKEN

FORMULIEREN

PROGRAMMA EN STANDEN

CLUBSHOP

[ADVERTENTIE]